Informare privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
 
   Stimate client,
    Direct Pharma Logistics S.R.L. este o companie dinamica, dedicata in a-ti oferi siguranta la cele mai inalte standarde. Dorim sa te tinem la curent cu schimbarile tehnice pe care le intreprindem pentru a ne conforma cerintelor legislative cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

    Compania se conformeaza cerintelor GDPR prin pastrarea datelor actualizate, prin modalitatea securizata de stocare si distrugere a datelor, prin colectarea minimului de date cu caracter personal necesare scopurilor prelucrarilor si prin protectia datelor impotriva pierderii, utilizarii inadecvate, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Compania implementeaza masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal.

    Compania isi revizuieste si perfectioneaza in permanenta masurile tehnico-organizatorice pentru a asigura cel mai inalt standard in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

    Aceasta Informare privind Prelucrarea Datelor cu Caracter personal descrie categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram, modalitatile si scopurile in care le colectam, in ce situatii transferam date cu caracter personal, precum si drepturile si optiunile de care dispuneti in acest sens. In acelasi timp, aceasta Informare privind Prelucrarea Datelor cu Caracter personal detaliaza modul in care prelucreaza datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu clientii, cel mai adesea pentru a va tine la curent cu cele mai recente evolutii sau evenimente din domeniul dumneavoastra de interes.

    IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

    Direct Pharma Logistics S.R.L. este inregistrat la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal nr. 38083 si prelucreaza datele cu caracter personal furnizate in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 in urmatoarele scopuri (Scopuri Permise):

    • Administrarea contractului pentru furnizarea produselor achizitionate, a gestionarii relatiilor comerciale cu clientul, a asistentei generale pe termen lung acordate clientului precum si alte scopuri in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale pe care Compania le are in legatura cu clientii sai;
    • Gestionarea si administrarea relatiei contractuale cu clientii nostri;
    • Respectarea obligatiilor noastre legale;
    • In scopul respectarii hotararilor judecatoresti si exercitarii si/sau apararii drepturilor si intereselor noastre;

    CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

    Urmatoarele informatii sunt incluse in categoria datelor cu caracter personal pe care le prelucram:

    • Date de contact: nume, prenume, adresa de domiciliu, adresa postala, adresa de corespondenta, profesia/functia, adresa Profesionala, numere de telefon (mobil si fix), adresa de email;
    • Informatii privind sanatatea fizica

    Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se face in baza:
    • contractului pentru furnizarea echipamentelor medicale.
    • in baza acordului dumneavoastra expres, pentru actiuni de marketing si publicitate.
    • in baza cerintelor legale

    Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate catre: autoritati de stat (inclusiv instante, autoritati fiscale), furnizori de servicii (dezvoltatori de servicii IT, societati de arhivare) in conformitate cu prevederile legislatiei aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal si cu scopurile prelucrarii.

    Datele dumneavoastra cu caracter personal colectate pentru ofertare, incheierea contractului, pentru executarea acestuia, vor fi retinute in baza de date pe o perioada de maxim 10 ani de la data incheierii contractului pentru indeplinirea obligatiilor rezultand din reglementarile legale privitoare la stocare.

    SECURITATEA SI INTEGRITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    Direct Pharma Logistics S.R.L. a implementat politici si proceduri de securitate rezonabile pentru a proteja informatiile cu caracter personal impotriva pierderii, utilizarii necorespunzatoare, modificarii sau distrugerii neautorizate a acestora. In cea mai mare masura posibila, accesul la datele dvs. cu caracter personal este strict limitat la acele persoane care au nevoie sa le cunoasca. Persoanele care au acces la aceste date trebuie sa mentina confidentialitatea acestora. De asemenea, facem eforturi rezonabile pentru a pastra informatiile cu caracter personal doar atata timp cat este necesar pentru a ne conforma cererii din partea unei persoane sau pana cand persoana respectiva solicita eliminarea lor.

    DREPTURI AFERENTE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    In conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016, mentionam ca puteti beneficia de urmatoarele drepturi aferente prelucrarii datelor cu caracter personal: (i) dreptul la informare, (ii) dreptul de acces la date, (iii) dreptul de interventie asupra datelor (rectificare, stergere), (iv) dreptul de restrictionare a prelucrarii, (v) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si (vi) dreptul la portabilitate, (vii) dreptul de a fi notificat in caz de incalcare a securitatii datelor, (vii) dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

    Va informam ca retragerea consimtamantului dumneavoastra nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor pe baza consimtamantului exprimat inainte de retragerea acestuia.

    Cu privire la dreptul de opozitie mentionam ca acesta poate fi exercitat in orice moment, in cazul unor motive intemeiate si legitime legate de situatia ta particulara, exceptand cazul in care exista dispozitii legale care prevad contrariul.

    In cazul In care doriti sa va exercitati aceste drepturi, puteti inainta o cerere scrisa catre: dpo@directpharma.ro sau la urmatoarea adresa de corespondenta: Direct Pharma Logistics S.R.L., Bd. Biruintei nr 162, Pantelimon, Ilfov RO

    TEMEIURILE JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    Orice operatiune de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

    • Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract la care dumneavoastra sunteti parte;
    • Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale a operatorului;
    • Prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dumneavoastra;
    • Prelucrarea este necesara in vederea protejarii intereselor vitale ale dumneavoastra sau ale altei persoane fizice;
    • Avem o obligatie legala de prelucrare a acestor categorii de date;
    • Prelucrarea este necesara pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

    LINK-URI CATRE ALTE WEBSITE-URI

    Dorim sa va informam ca website-ul Direct Pharma Logistics S.R.L ar putea contine link-uri catre alte website-uri, care nu sunt guvernate de aceasta Informare privind prelucrarea datelor cu Caracter Personal, ci de alte declaratii de confidentialitate care ar putea fi diferite. Recomandam utilizatorilor sa analizeze politica de pastrare a confidentialitatii de pe fiecare site web vizitat inainte de a divulga informatii cu caracter personal.

    Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o si va asiguram ca va vom oferi in continuare servicii la standardele pe care vi le doriti,

    Echipa Direct Pharma Logistics S.R.L.
Produse Direct Pharma Logistics
  • HEPAFAR
  • URIFAR
  • CONTOUR PLUS™
  • CONTOUR PLUS™ One
------------------------------------
Servicii Direct Pharma Logistics
PRE-WHOLESALE
  • Servicii generale
  • Servicii suplimentare
  • Managementul datelor
  • Managementul calitatii
SERVICII SPECIALIZATE
  • Livrari directe B2B
  • Livrari directe B2C
  • Livrari pentru comenzi online
  • Logistica pentru studii clinice
  • Distributie mostre
 
Contact

Sediu social:
Bd. Biruintei, nr. 162,
Pantelimon, Ilfov - RO.

Depozit:
Bd. Biruintei, nr. 162,
Pantelimon, Ilfov - RO.

Telefon: +40 722 465 611
Fax: +40 372 253 383
E-mail: office@directpharma.ro
 
Despre noi Servicii Parteneri Produse Noutati Companii grup
copyright © Direct Pharma Logistics 2020